tirsdag 28. september 2010

Men det er jo krig....

Stor ståhei rundt det norske forsvaret for tiden. De stiller med vikinghjelmer og dødningehoder, og forteller at krig er bedre enn sex. Hva hadde man trodd da? Skal vi sende søndags-skole elever ut i krig? Det er KRIG liksom... Greit nok at disse bildene kanskje ikke tar seg så godt ut, men de fleste av disse norske gutta er nok amatører i forhold til en del andre organisasjoner. Se på fremmedlegionen for eksempel.

4 kommentarer:

 1. dreper for moro skyld og hva er din unnskyldning jo "det er jo krig"?
  Tragisk sier jeg bare!

  SvarSlett
 2. "I går lanserte forsvarsminister Grete Faremo et etikkurs for norske soldater. Samtidig lovte forsvarsledelsen å ta et kraftig oppgjør med kulturen som nå er avdekket blant flere soldater i kompaniet Mek 4 i Telemarkbataljonen.
  Å spraye dødningehoder på afghanske hus, ha dem på kjøretøy og t-skjorter er umulig uten at befalet vet det.
  Problemet ligger hos ledelsen. Hvilke reaksjoner kan det bli overfor dem?

  SvarSlett
 3. Symbolbruk og maling av hus og biler stiller jo i en ganske annen kategori enn utsagnet;

  Å drepe er deiligere enn sex !

  For min del må de norske soldatene piffe seg opp før kamp akkurat som de ønsker - MEN å komme med utsagn som dette når man sitter i koselig samtale med ett ukeblad i Norge er horribelt, stupid osv.... Men norske journalister har jo for tiden en gjennomsnitts IQ på 98 - så vi må vel tilgi både soldatene og journalistene..

  SvarSlett
 4. Journalistoppførsel høsten 2010 :

  PS! Jeg fikk litt motbør da ja tok opp mangelen på IQ hos norske journalister for ett par år siden... Jeg tror veeldig mange har oppdaget denne realiteten nå..
  Eks. fra forrige uke; Ingrid har drevet Toras hytte i en mannsalder - er nå 75 år og går av med pensjon. Under samtalen klarer den hjerneløse journalisten å si; Toras hytte er jo kjent for at man kan få kjøpt alkohol der før man er 18 år.

  JAVEL journalist ! Om du har bevis for det og ønsket å anmelde den eldre damen (som forøvrig sa hun aldri hadde solgt alkohol til mindreårige - og selv er avholdsmenneske) må du gå til politiet IKKE bruk Telemarksendinga til egne vendettaer !

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...