søndag 4. september 2011

Nytt Kredittkort?

Hvis du er i ferd med å bestille et nytt kredittkort, kan du se på oversikten til en nettside som har en god oversikt over de fleste kredittkortene man kan søke om online. Der finner du informasjon om flere kort og kan enkelt sammenligne de fordelene som hvert kort har, for å finne det kredittkortet som passer best. Det er mange penger å spare på å bestille et kort med for eksempel cashback, hvis det gjelder innenfor butikker hvor man normalt handler. 365 Direkte har kortet som ofte kommer best ut i forskjellige tester, så det kortet kan være et godt tips for et nytt kredittkort.

En ting man alltid bør huske på når man skaffer seg et nytt kort, er at det ikke er sikkert man har bruk for de forskjellige fordelene som det reklameres for. Forsøk heller å se på hvilket behov som er størst. Kanskje er renten den viktigste faktoren, og ikke om du får rabatt på bilkjøring, når du uansett kjører buss og trikk for det meste...

Men besøk siden for å få et innblikk i hvilke kort som tilbyr cashback, bensinrabatt, forsikringer og selvsagt også hvilke rentesatser som de forskjellige kredittkortene har. Det vil du fort spare mye penger på, hvis du bruker kortet ditt fornuftig vel å merke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...