onsdag 31. august 2016

Vanskelig å låne penger med anmerkninger

For mange så er det utrolig slitsomt å få avslag på lånesøknader fordi de har fått betalingsanmerkninger, ettersom et lån er det som skal til for å bli kvitt anmerkningen. Det blir litt en sånn høna eller egget situasjon, og det er lett å gi opp. Men, nå har det kommet en ny nettside som har spesialisert seg på dette, og du kan besøke den på Lånmedbetalingsanmerking.no hvor du faktisk finner långivere som tilbyr lån til personer med anmerkninger eller inkkasokrav som enda ikke er slettet eller gjort opp.

betalingsanmerkning

Selv om man har mye gjeld og ikke har fått betalt alt som skulle vært betalt, så er det viktig å ikke gi opp og for eksempel slutte å åpne regninger. Dette gjør bare situasjonen enda vanskeligere å komme seg ut av, for man må komme seg ut av en slik negativ spiral før eller senere. Derfor vil det være utrolig smart å benytte seg av en gjeldsrådgiver eller bank som tar i mot søknader fra personer som har anmerkninger eller inkasso. Den eneste baugen du må komme over, er at de krever sikkerhet. Ikke i form av jobb og lignende, men at du kan stille sikkerhet i eiendom bak ditt nye lån som skal refinansiere all den gamle gjelden som du sliter med.

Det er viktig å huske på at det ikke koster noenting å sende inn en slik lånesøknad, så hvis vi skal se på worst case scenario, så er det at du har brukt fem minutter av tiden din til å forsøke å ordne opp i din egen økonomi. Det er faktisk ikke værre enn det, og får du avslag hos en så finnes det flere du kan prøve deg hos. Har du ikke fast eiendom som en leilighet, hytte eller et hus har du mulighet til å søke om lån uten sikkerhet, men der er nåløyet mye trangere for hvilke långivere som innvilger lån, så beregn deg å en god del avslag å så måte. Utlånsvilkårene til de forskjellige bankene endrer seg hele tiden, så det er derfor ikke mulig å komme med anbefalinger til et lån uten sikkerhet med betalingsanmerkninger, men det koster som sagt ingenting å prøve å søke.

2 kommentarer:

 1. Hei venner, jeg har gode nyheter å dele. vennligst bli med meg for å være lykkelig. Jeg har nettopp fått et lån fra en legitim internasjonal låneorganisasjon. Slik fikk jeg kontakt. Jeg så innlegget deres på dette forumet og deres e-postadresse (charlesharveyfinancecompany@gmail.com) Så jeg sendte dem umiddelbart og de reagerte på e-posten min. Ærlig, først var jeg så redd som jeg hadde mistet pengene mine for en tidligere svindel. Men jeg ble overrasket over at mindre enn 48 timer etter at et lån på $ 370.000 amerikanske dollar jeg søkte på, faktisk ble overført til kontoen min. Hele prosessen var enkel. Hittil har jeg fortsatt vanskelig å tro at det var sant. Jeg trodde jeg drømte når jeg fikk en melding fra banken min. Nå er mitt hjerte fylt med glede. Mitt råd er enkelt for alle som ser etter en oppriktig trang til å få et legitimt lån for å starte en bedrift eller for å finansiere et prosjekt, er å sende dem e-post nå, og du vil bli overrasket da jeg ble hyggelig overrasket. Og hvis du kontakter dem og får et lån fra dem, vennligst spred de gode nyhetene slik at andre også kan ha nytte. dette er det e-post en gang til, charlesharveyfinancecompany@gmail.com
  Takk.
  her er min email incase du vil spørre meg noe. aishasalam006@gmail.com

  SvarSlett
 2. Hei venner, jeg har gode nyheter å dele. vennligst bli med meg for å være lykkelig. Jeg har nettopp fått et lån fra en legitim internasjonal låneorganisasjon. Slik fikk jeg kontakt. Jeg så innlegget deres på dette forumet og deres e-postadresse (charlesharveyfinancecompany@gmail.com) Så jeg sendte dem umiddelbart og de reagerte på e-posten min. Ærlig, først var jeg så redd som jeg hadde mistet pengene mine for en tidligere svindel. Men jeg ble overrasket over at mindre enn 48 timer etter at et lån på $ 370.000 amerikanske dollar jeg søkte på, faktisk ble overført til kontoen min. Hele prosessen var enkel. Hittil har jeg fortsatt vanskelig å tro at det var sant. Jeg trodde jeg drømte når jeg fikk en melding fra banken min. Nå er mitt hjerte fylt med glede. Mitt råd er enkelt for alle som ser etter en oppriktig trang til å få et legitimt lån for å starte en bedrift eller for å finansiere et prosjekt, er å sende dem e-post nå, og du vil bli overrasket da jeg ble hyggelig overrasket. Og hvis du kontakter dem og får et lån fra dem, vennligst spred de gode nyhetene slik at andre også kan ha nytte. dette er det e-post en gang til, charlesharveyfinancecompany@gmail.com
  Takk.
  her er min email incase du vil spørre meg noe. aishasalam006@gmail.com

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...