onsdag 16. august 2017

Sammenlign lån uten sikkerhet online

Kanskje den beste måten du kan sammenligne lån uten sikkerhet når du skal låne penger i dag, er å å sjekke forskjellige banker på nett. Du kan se på lånepengeronline.no hvor de fleste norske utlånere er listet opp, og det er mulig og filtrere både på rente og alder for den søkende. Det vises også de mest populære långiverene, men du burde strengt tatt kun ta hensyn til hvilken rente som tilbys på din finansiering.


Det er også flere hensyn å ta bortsett fra rentenivået som banken vil gi deg, og det kan være hvor lang nedbetalingstid som det er mulig å få, om du kan få perioder hvor du kun betaler renter, det vil si avdragsfrihet i en periode, eller andre fordeler som banken kan være villig til å gi deg for å få deg som kunde. Noen frister med at du slipper etableringsgebyret innenfor visse tidsrom av året, mens andre videresender din søknad til mange ulike banker på en gang, for at du skal kunne spare både tid og penger. Uansett hvilken bank du til slutt velger når du låner penger, skal du forsøke å finne det billigste alternativet, spesielt når det gjelder lån uten sikkerhet, ettersom slike lån som regel har en høyere rente enn andre typer av lån hvor sikkerhet stilles.

Husk også på at ikke koster noenting å sende inn en lånesøknad, slik at du heller kan sende inn en for mye i stdet for en for lite. Hvis dette fører til at du skaffer deg en rente på kanskje 1 % mindre, er det trolig den beste timelønnen du noengang har skaffet deg.

Et forbrukslån eller et lån uten sikkerhet står du helt fritt til å bruke til hva du vil. Du velger selv om dette er penger som skal brukes til noe du ønsker deg, har lyst på eller har bruk for. Et tips er å ikke benytte forbrukslån til formål hvor du søke lån med sikkerhet, som for eksempel et billån, ettersom du vil kunne få en mye billigere rente med sikkerhet. Bortsett fra det er valget ditt.

Avslutningsvis skal du ikke låne mer enn du klarer å betale ned uten større problemer. Det finnes nok av historier på personer som har havnet i luksusfellen og fått både betalingsanmerkninger og inkasso, fordi de har lånt over evne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...